Nytt golv

 
Det blir ett furugolv som ska vitvaxas. Självklart blir det bättre finish på det än att måla det råa trägolvet. Men jag tycker att det blir lite omständigt. Men nu kör vi på det här.
 
Har aldrig vaxat ett golv och ville egentligen ha ett helvitt golv men vi tror att det vaxade inte ska visa varje dammkorn eller hårstrå lika mycket som ett vitt golv skulle. Men vi får se.

Kommentarer:

1 Suss:

skriven

Äntligen har jag hittat in på din blogg..tack Victroria :-).

Å va ni är duktiga. ..vet previs hur jobbigt det är med alla dessa val...alla diskussioner. ..när man får ge sig eller den andre gercsig och blir lite småtjurig ett tag!

Vi har ofta olika åsikter..dörför tar diskussion lång tid. Men när vi väl kommer igång ja då blir det ganska bra.

Jag tror vet att ni gör rätt val när ni väljer bort helvitt...min trappa till överbåningen är skitfräch när den är nystädad...men ack va ofta den behöver sopas om man inte blundar för småskräp och långa hårstrån :-(

Jag är nästan mest nöjd med att vi valde att lägga golvvärme o klinker i hallen. Så lätt städat och praktiskt när man kliver in dyblöt efter en cykeltur o bara kan kliva ur klädetna på golvet.

Å i köket då....hmm ja eftersom parkett o klinker är bortvalda så borde väl en fin plastmatta bli toppen. Finns ju många som har lite råa men natrurliga utseenden.

Ska bli så spännande aty se hur set blir:-) Ser ut att vara fantastiska ytor för barnen att springa på!
//kram kram Sussielo

Svar: Vi velar fram och tillbaka men nu måste vi fixa det mest akuta dvs att få ordning på grejerna, så alla golvval får vänta. Och det känns nästan lite skönt.
Marit Sihm Kvenangen

Kommentera här: