3 Läs mer >>
Att baka är ju trevligt tänkte jag när Ville och Silas ledsnat på att leka. Så vi tvättade händerna och tog på oss förkläden, tog fram skålar och dividerade lite om vem som skulle vispa och vem som skulle smälta smöret. För varje sak jag sa att vi skulle göra fick jag kommentaren "så gör inte pappa" eller "pappa gör inte si, pappa gör inte så". Alltså vilka små näsvisa och dryga rackare jag närt vid min barm ha, ha. Hörde Silas viska till Ville "visst Ville säger pappa  - ALLTID äggen först". My lord. Fick mig att dra på smilbanden en smula.
 
Vi bakade en alldeles ljuvlig sockerkaka och sen svävade vi på moln resten av eftermiddagen. Eller?
 
Nej det blev en skitäcklig och torr tigerkaka som typ ingen ville ha. Försökte köra den i brödrosten men resultatet kvarstod. 
 

Inte som pappa

0 Läs mer >>
Idag tog vi tåget åt andra hållet till andra sidan mälaren. Eskilstuna that is. Den här gången har jag bara två barn med mig. Ett födelsdagsbarn och en långhårig lillebror.
Och av någon dum anledning blev det dubbla bilder som jag inte kan radera. Hotellet är iallafall nytt och fint. Maten på restaurangen var fantastisk och vi blev så mätta. Efter maten tog vi en promenad över till andra sidan vattnet där det fanns en park.

Minisemester